AvanceFloors Finesawn Module foto

De vloeren van AvanceFloors® worden stuk voor stuk voor u op maat gemaakt van eerste klas duurzaam geproduceerd eikenhout. U krijgt maatwerk tegen een scherpe prijs. Wij bieden een ruime keuze met veel bijzondere variaties in kleuren en tinten. Breedtes variëren van chic smal tot landelijk breed en u heeft de keuze uit patronen zoals visgraat of Hongaarse punt. Voor elk huishouden en iedere commerciële ruimte is er een passende oplossing. Elke bestelling produceren wij geheel volgens uw persoonlijke wensen.

 

Bekijk onze onderhoudsinstructies

Wilt u graag meer weten over de houten vloeren van AvanceFloors en................?

 

Toen vloerverwarming populair werd, bestonden houten vloeren nog vooral uit massief houten delen. Massief hout 'werkt' (zet uit en krimpt bij temperatuurschommelingen). Daardoor hadden zulke houten vloeren flink te lijden van vloerverwarming. De samengestelde vloerdelen van AvanceFloors hebben absoluut geen last van krimpen en uitzetten. Dat maakt onze houten vloeren perfect geschikt voor vloerverwarming.
Massieve hardhouten vloeren hebben flink te lijden van onderliggende koelinstallaties. Door schommelingen in de temperatuur krimpt het hout en zet het uit. De samengestelde houten vloerdelen van AvanceFloors kunnen zulke temperatuurschommelingen gemakkelijk aan. Een ideale oplossing voor uw koelste wensen!
Een afwerking met hardwaxolie van uw keuze maakt uw AvanceFloors houten vloer ondoordringbaar voor vloeistoffen, waardoor uw keuken net zo comfortabel aanvoelt als de woonkamer. Geen blote voeten meer op koude vloertegels in de ochtend; ga voor een warmer gevoel onder uw voeten!
De toplaag van elk AvanceFloors vloerdeel is ondoordringbaar voor water en vocht. De sleutel voor een leven lang baden als een vorst is het voorkomen van ruimtes tussen de houten vloerdelen. Als u een heerlijke en probleemloze houten vloer wilt rondom uw bad, is het dan ook van groot belang dat u met vakmensen werkt. Uw dealer kan uw adviseren hoe u met AvanceFloors zorgt voor een waterdichte houten droomvloer.
De meeste appartementencomplexen hebben in hun reglement criteria voor geluidsisolatie. Deze zijn beschikbaar bij de Vereniging van Eigenaren, de woningcorporatie of de gemeente. Zorg er in elk geval voor dat u een geluidwerende ondervloer laat leggen. We raden u ook aan de vloer 'zwevend' te leggen, om voetstappen en andere geluiden onder het geluidsniveau van 11dB te houden. 

Een houten vloer is een fantastische upgrade van uw appartement. Met een lichte houttint maakt u bijvoorbeeld een donkere ruimte lichter. Of trek de houten vloer door van de woonkamer tot de slaapkamer voor een ononderbroken, ruimtelijk gevoel.

 

 

 

 

Impressies vloeren

Contact info

  • icon Lariestraat 16 5293 AE Gemonde NBR
  • iconThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • icon+31(0) 73 543 26 53
  • iconma - vr: 09.00 - 17.00 uur
    za: 09.30 - 12.00 uur

 

CBW erkend logo aug2015

Top
Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. More details…