title_62bc7a2ccbefb20903281751656519212
title_62bc7a2ccbfae7371142481656519212

Over Madera Classico

Madera Classico is gehuisvest in een schitterend, authentiek pand aan de Lariestraat in Gemonde. Het is de ideale setting voor hun op maat gemaakt houten vloeren, interieurs en woonaccessooires. De showroom bevindt zich op de eerste verdieping waar zij een huiselijk gegecreëerd. Er is een zithoek en eetkamer aanwezig en een statig bureau vormt de werkkamer. Elk gedeelte heeft een aparte houten vloer. Madera Classico levert maatwerk en heeft daarom geen kant-en-klare vloeren op voorraad. Klanten kunnen hier ideeën opdoen en zien wat er mogelijk is. Bovendien kunt u hier zien hoe de vloer in een geheel past. Naast je jarenlange vakexpertise schuilt de grote kracht van ons advies en begeleiding. Voor ieder project gaan we altijd met u rond de tafel om uw voorkeuren voor kleuren en patronen en uiteraard ook de leefsituatie bespreken. Hiervoor kijken we ook bij u thuis>en zo komen wij tot de perfecte keuze.
Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom.

Persoonlijk contact staat bij ons voorop!

Henk - Ilse
 

“Het perfecte resultaat van de samenwerking met Henk en Ilse vinden we terug in onze huiskamer. Een kamer die weer gezellig en warm is geworden door de voorstellen die Madera Classico heeft gedaan. De vloer, een wit eiken 17e eeuws in combinatie met een natuurstenen vloer. Klassiek en modern zijn optimaal met elkaar gecombineerd. Wij zijn blij en gelukkig met het resultaat, het ziet er keurig uit en past helemaal in de woning.
-Mireille van der Kooy -
tevreden klant
“Wij zijn het avontuur van nieuwbouw ingestapt maar hebben de originele spanten van de oude boerderij intact gelaten. Wij wilden een oud ogende en robuuste vloer en moets op de vloerverwarming worden gelegd. Henk en Ilse kwamen samen met ons op de keuze van Original Chapel Weathered met vloerplanken van 245 mm breed. Een fanastische keuze van het stel.
-Leon van de Meerendonk -
TEVREDEN KLANT
“Echte vloerenexperts bij Madera Classico. Samen met Henk en Ilse heb ik een rustieke en onderhoudsvriendelijke vloer met brede planken gekozen. De nerven en kleurschakeringen van de vloer geven net dat leven en warmte aan de woning. de samenwerking verliep prima, echte professionals bij Madera Classico.
- Karel Peijnenburg -
TEVREDEN KLANT
 

Impressies vloeren

Contact info

  • icon Lariestraat 16 5293 AE Gemonde NBR
  • iconThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • icon+31(0) 73 543 26 53
  • iconma - vr: 09.00 - 17.00 uur
    za: 09.30 - 12.00 uur

 

CBW erkend logo aug2015

Top
Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. More details…